Blazinice za piling in depilacijo

0066

Nov izdelek

Uživajte v popolnem pilingu z depilacijskimi blazinicami. Te blazinice za piling in depilacijo predstavljajo revolucionaren sistem odstranjevanja dlak v Evropi. Med odstranjevanjem dlačic blazinice hkrati opravljajo nežen piling vaše kože. Depilacijske blazinice so neboleče, ne vsebujejo kemikalij in ne povzročajo razdraženosti. Odlične so v boju proti dlačicam na občutljivih predelih telesa.

Več podatkov

Na zalogi

12,90 € z DDV

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Več podatkov

Depilacijske blazinice so neboleče, ne vsebujejo kemikalij in ne povzročajo razdraženosti. Odlične so v boju proti dlačicam na občutljivih predelih vašega telesa.

Vsaka blazinica vsebuje na stotine mikro-kristalčkov, ki opravijo nežen piling vaše kože, hkrati pa odstranijo dlačice z vaših nog, predela nad zgornjo ustnico ipd. Blazinice naredijo vašo kožo mehkejšo in prijetnejšo.

Blazinice za piling in depilacijo uporabite tako, da izdelek položite na vašo kožo in ga nato premikate v krožnih potezah (v obe smeri). Tako boste z vaše kože odstranili dlačice in odmrle celice, koža pa bo postala mehkejša. Blazinice za piling in depilacijo so popolnoma varen in neboleč sistem za odstranjevanje dlačic. Izdelek ne vsebuje elementov, ki bi razdražili ali ranili kožo ter povzročili bolečino. Blazinice lahko uporabljate dnevno.

Paket depilacijskih blazinic vsebuje:
1 torbico za shranjevanje
1 večji aplikator (roke, noge, večje površine)
1 manjši aplikator (območje nad zgornjo ustnico, lica, manjše površine)
3 večje depilacijske blazinice
5 manjših depilacijskih blazinic

Pripomočki