OUXI komplet kroglica z vijoličnimi kristalčki (S2064)

Komplet vsebuje verižico z obeskom ter ujemajočimi se uhani. Obesek ter bunkici visečih uhanov imajo obliko krogle, ta pa je posejana s Swarovski elementi. Obesek je velik približno 1,1 x 1,5 cm, uhani pa so veliki približno 1,0 x 2,2 cm. Dolžina verižice je od 40 do 45 cm, saj jo lahko prilagodite. Nakit je narejen iz zlitine cinka, ki je prevlečena z rodijem.

Več podatkov

Na zalogi

36,90 € z DDV

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Več podatkov

OUXI nakit je narejen iz originalnih Swarovski kristalov, ki imajo čudovit ter unikaten lesk. Ob vsakodnevnem nošenju pa lahko čez čas začenja izgubljati na sijaju.
Z namenom, da bo vaš nakit narejen iz Swarovski kristalov ohranil svojo originalno lepoto in lesk, prosimo upoštevajte naslednja navodila za vzdrževanje in čiščenje nakita:
1. Ko se oblačite, si vedno namestite nakit na koncu, po nanosu make-up-a, losjonov, parfuma in laka za lase ter ostalih pršil. Zaradi učinkovin v kozmetiki lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk.
2. Ko se slačite, najprej odstranite nakit.
3. Ne nosite nakita med kopeljo, savnanjem, spanjem in izvajanjem intenzivnejših telesnih aktivnosti ali težjega fizičnega dela.
4. Ne shranjujte nakita na vročini in ga ne puščajte na soncu.
5. Za čiščenje nakita ne uporabljajte agresivnih kemikalij, abrazivnih sredstev, grobih tkanin, alkohola in krtačk.
6. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah ali vrečki, da preprečite nabiranje prahu. Ne shranjujte ga skupaj z ostalim nakitom, ker drgnjenje lahko povzroči praske na kristalih.

NAPOTKI ZA ČIŠČENJE NAKITA IZ SWAROVSKI KRISTALOV:
Ob stiku s kožo se na nakitu naberejo kožne maščobe in odmrle celice, pa tudi ostanki kozmetičnih sredstev in celo vodi kamen. Nakit je zato potrebno redno in nežno čistiti po sledečem postopku:
1. Za redno dnevno vzdrževanje praviloma zadostuje da nakit oz. kristal po nošenju nežno zbrišete z mehko namensko krpico.
2. Prstne odtise in sledove maščobe na kristalu odstranite z mehko namensko krpico, ki jo napršite s čistilom za steklo (brez amoniaka in agresivnih sestavin) ter nato nežno zloščite kristal do leska.
3. Za temeljitejše čiščenje nakita, na katerem se je nabrala trdovratnejša in dolgotrajnejša nesnaga, slednjega očistite z mehko krpo v mlačni vodi, kateri ste dodali majhno količino nežnega detergenta. Nakit temeljito sperite pod tekočo vodo, nato zbrišite in osušite s suho mehko krpo. Nikoli ne namakajte kristala v vodi več kot nekaj minut. Za sušenje ne uporabljajte grelnih teles.
4. Pazite, da po čiščenju na kristalu ne pustite prstnih odtisov. Priporočamo uporabo nežnih bombažnih rokavic.

Priporočamo