Veho slušalke 360° Z-2 črno-bele

eho VEP-004-Z2-BW

Slušalke Veho 360° Z-2 imajo na kabel nameščen poseben mikrofon in daljinski upravljalnik.

Več podatkov

Na zalogi

29,90 € z DDV

Dostava: 1 do 3 delovne dni

Več podatkov

Stereo slušalke Veho 360° Z-2 so na voljo v črni barvi s črno-belim kablom, njihova glavna značilnost pa je popularen sploščen FLEX kabel, ki preprečuje zapletanje kablov. Nimajo le izjemno elegantne in zapeljive oblike, temveč proizvajajo tudi odlično kvaliteto zvoka. Dve izmed njihovih glavnih značilnosti sta tudi v kabel vgrajena nadzorna plošča in mikrofon, s pomočjo katerih lahko upravljate glasnost in izbor pesmi, opravljate pa lahko tudi prostoročno telefoniranje.

Dodatni izjemno mehki ušesni nastavki v treh različnih velikostih, ki ustvarjajo odlično zvočno izolacijo proti zvokom iz okolice, vam omogočajo odlično prileganje in poslušanje le vaše želene glasbe. Standardni 3,5 mm priključek prevlečen z nikljem je združljiv z napravami iPod/iPhone/iPad/MP3-predvajalniki/prenosnimi računalniki in pametnimi telefoni, ki imajo 3,5 mm velik avdio izhod.

Združljivost:
iPhone 3GS/4/4S/5/5S – Funkcije slušalk, upravljanja glasnosti in prostoročne rabe (sprejem klica, konec klica in mikrofon) so popolnoma združljive.
Pametni telefoni Android – Slušalke Z-2 vam omogočajo le poslušanje glasbe z vašega telefona.

Paket vsebuje:
- Slušalke VEP-004-Z2BW
- 2 večja ušesna nastavka
- Krokodil sponko za kabel

Tehnične lastnosti:
Velikost zvočnika10mm
Občutljivost116±3dB (pri 1 KHz, 0.5Vrms)
Impedanca16 Ohm
Frekvenčni razpon18-20,000 Hz
Priključek3.5 mm
Dolžina kabla120 cm